MEGA-METAL

PRIPRAVLJEN NA
PRIHODNOST

TRAJNOST

LJUDEM IN OKOLJU
PRIJAZNO POSLOVANJE

KAKOVOST

BREZKOMPROMISNA KAKOVOST Z
NAJBOLJŠIMI MATERIALI

ZGODOVINA

BOGATA TRADICIJA Z MOČNIMI
DRUŽINSKIMI VREDNOTAMI

I
X

Podjetje

Emir Osmanović

CEO of Mega-Metal

Shaping metal with passion

Mega-Metal d.o.o. je proizvajalec varjenih delov za elektro in strojno industrijo. Kot sistemski dobavitelj ponuja svojim strankam varjene konstrukcije, mehansko obdelane, barvane in delno sestavljene komponente iz enega vira.

Podjetje Mega-Metal d.o.o. je družinsko podjetje, ki se od svoje ustanovitve v letu 1994 uspešno razvija in kontinuirano raste. Iz varilnice z majhnim številom zaposlenih smo zrasli v podjetje s skoraj 250 kvalificiranimi delavci in več kot 13.500 m2 proizvodnih površin, porazdeljenih na pripravo, sestavo, varjenje, žarjenje, peskanje, lakiranje, mehansko obdelavo (rezkanje, struženje, obdelavo na karuselih in kontrolo). Od začetka do zaključka proizvodnje so vse površine opremljene s sodobnimi žerjavi za transport produktov. Mega-Metal d.o.o. svojim poslovnim partnerjem nudi širok spekter kakovostnih celostnih rešitev, pri katerih ti dobijo vse potrebne storitve na enem mestu.

Od naših začetkov do danes smo sestavili, mehansko obdelali, polakirali, predmontirali več tisoč elektromotorjev s pripadajočimi sestavnimi deli (Schleifringkapsli, Flansh-i, hladilniki, osovinami …), statorsegmentov, miz in podnožij za obdelovalne stroje s pripadajočimi sestavnimi deli (Ständerji, Pinolami, Kreuzschlittni …) in našim strankam pomagali pri razvoju več sto prototipov. 

Naši produkti segajo od enostavnih kosov, težkih 1 kg, do kompleksnih kosov z več sto pozicijami, dimenzij 3.500 x 3.500 x 20.000 mm in težkih 30 t. 

Danes s svojimi znanji, izkušnjami, kakovostjo in produktivnostjo neprestano večamo krog dejavnosti in naročnikov.

Skozi celotno obdobje svojega obstoja prejemamo številna priznanja kvalitetnega in zanesljivega dobavitelja mednarodnim partnerjem. V domačem okolju smo bili v letu 2016 razglašeni celo za najuspešnejše srednje veliko podjetje v Podravju.

V letu 2017 smo pričeli s proizvodnjo rotorjev za elektromotorje. V letu 2020 pa smo pričeli s pripravami za digitalizacijo podjetja. Od leta 2022 nadaljujemo z modernizacijo, digitalizacijo in avtomatizacijo naših procesov in opreme ter s stalno rastjo podjetja in dvigovanjem kakovosti našega delovanja. 

Naša konkurenčna prednost so kvalificirani zaposleni in konstantno vlaganje v razvoj podjetja in kakovost naših proizvodov